Mályva-csipke randevú

malyva-csipke-randevu-uj.jpg

 

Igazi vintage hangulatot árasztott a leheletnyi csipkékkel körülölelt mécsesek látványa, melyek mellett apró virágok kedveskedtek. Csupa mosoly minden arcon, családi és baráti jókívánságok záporoztak az ifjú házasok fejére, akik önfeledten táncolták végig az éjszakát.

Hölgyeim és Uraim!

Esküvőt szervezni megtiszteltetés.

Egy közös élet kezdetének bizakodó lépéseit figyelemmel kísérni örömteli, megindító és meseszerű. Ezer apró simítás, amely arra hivatott, hogy ez a nap, tökéletes legyen. Amennyiben siker koronázza az erőfeszítéseket, páratlan élménnyel ajándékoz meg mindannyiunkat.

A csupa csipke meghívók, fodros ültető,- és rozmaringos menükártyák, illetve a dekorációs kiegészítőként szolgáló, légies papírvirágok saját tervezés eredményeképpen születtek meg, a magunk (The Vintage Market) lelkes hármasának ötletei alapján.

A továbbiak kapcsán Partnereink voltak nagy segítségünkre, akik szakértelmükkel, rugalmasságukkal segítették a munkánkat, ezért hálánk megilleti:

Pezsgőház étterem szorgos csapatát, akik kívánságainkat lesve, mindvégig sürögtek-forogtak.

Floral Design Oláh Szilviáját, akinek kezei alatt álomszép virágdíszek születtek.

Silvermonkey Deco-nak és egyben a Mi Orsinknak a gyönyörűséges papírvirágokat!

Sütipont Catering háziasszonyát Darvas Piroskát, aki a vendégek kísérőajándékáról gondoskodott.

Heni királynői megjelenését Karácsony Andrea biztosította, aki egyedi menyasszonyi ruhát tervezett, nem feledkezve meg a vőlegényről sem, aki szintén az általa készített öltönyben vezette az oltárhoz kedvesét.

A menyasszony tökéletes megjelenése nem lett volna teljes Margitán Zita nélkül, aki a Zé Hair Club képviseletében igazi hajkölteményt alkotott.

Köszönet az Attilaantik Kriszta & Attila párosának a szépséges desszertasztalért, melyen ínycsiklandó házi süteményeket kínáltunk a vendégeknek.

Walter Péter fotói gondoskodtak arról, hogy az esküvő pillanatai a jövőben is bármikor felidézhetőek legyenek .

Végül, de nem utolsósorban meg kell említsük az Exit zenekar Lukács Tamását, aki csapatával fergeteges hangulatot teremtett és nem ismert lehetetlent, ha a talpalávalóról volt szó.

Szervezők és Dekoráció The Vintage Market:

Tóth Zsuzsanna

Pásztor Szilvia

Brenyó-Rák Orsolya

The Vintage Market, vintage esküvő

Szerző: Pásztor Szilvia

 


Minden jog fenntartva! © 2018 All rights Reserved. || Készítette: galambfoto.hu